Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solutie de arhivare si document management
104687 lei
Brand
WINDREAM SOLO
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere

WINDREAM este produsul companiei germane cu acelasi nume. Compania WINDREAM dezvolta si distribuie solutii de arhivare si management al documentelor (DM).

Windream este un sistem inteligent de document management si arhivare care a revolutionat eficienta implementarii sistemelor de management electronic al documentelor printr-o abordare complet noua a interactiunii cu sistemele de operare tip Windows. Solutia este complet integrata in sistemul de operare Windows si ca atare nu necesita o interfata proprie.

WINDREAM SOLO reprezinta varianta Windream pentru operarea mono-post.

Cu WINDREAM se pot realiza: conversia arhivei fizice in arhiva electronica; centralizarea,structurarea documentelor gestionate in cadrul organizatiei; indexarea, versionarea documentelor, urmarirea ciclului de viata al documentelor, arhivarea electronica, regasirea si accesul rapid la documente in orice moment; securitatea datelor prin controlul accesului utilizatorilor la documente; cresterea productivitatii si reducerea costurilor.

Cele trei tipuri de documente oferite in pachet sunt tipuri de documente uzuale folosite in activitatea de zi cu zi a unei companii: facturi de la furnizori (cu urmatorii indecsi: nr. factura, tip factura,data factura, furnizor, valoare factura); contracte (cu urmatorii indecsi: nr. contract, tip contract, data contract, responsabil/vanzator, beneficiar/client); registru intrari (cu urmatorii indecsi: nr. inregistrare, data intrare, tip, expeditor, destinatar).

La cererea clientului se pot construi orice alte tipuri de documente.

Mai multe informatii puteti obtine sunand la nr.: 0729.106006.
Din Gura in Gura